sze

Államvizsga

Történt vala, hogy (némi unszolásra) eljutottam addig, hogy december elején végigtelefonáltam az egyetemen konulenst/tanszéket/felnőttképzési központot, hogy márpedig én a 2011/2012 őszi (téli) vizsgaidőszakban mennék államvizsgázni.

Meghatározás nélküli

Nyelvvizsga

Most néztem az oldal naplóját, es láttam, hogy az egyik régi blogból átemelt képpel baj volt, mégpedig a Diplomamunka kész című posztban. Ebben írtam, hogy már csak a nyelv- és államvizsga kell. Jelentem, közben a nyelvvizsga megvan, a BME-n május végén a Műszaki angol középfokú vizsgát tettem le.

Meghatározás nélküli

Diplomamunka kész

Ezt is megértem! Be van kötve a diplomamunkám:

Meghatározás nélküli

eDigital

Már régóta nézegettem a multifunkciós nyomtatókat, mert egyrész a HP szkenneremhez nincs XP-n kívül más driver, másrészt a nyomtatóm extra funkcióit is legfeljebb XP-vel lehet kihasználni (elég régi mindkettő). Mióta Win7 van otthon, ez azóta problémás. A szkennert csak úgy tudtam használni, hogy virtuális gépen XP-t futtattam, és onnan szkenneltem. Azóta teljesen meg is halt az érzékelője, szal használhatatlan lett. A nyomtatóban is fogytán a festék, a cseréje pedig egy vagyonba kerül.

Meghatározás nélküli

Szakdolgozat progress

Csak egy gyors post: tegnap délután elküldtem a konzulensnek a szakdolgozatomat. Szerintem már leadható, de ő most látja először. Nem hinném, hogy nem dobja vissza javításra (már ha belenéz :S), és szinte kizártnak tartom, hogy péntekig le tudjam adni bekötve, így idén már nem államvizsgázhatok. :(

Viszont már az is haladás, hogy eddig eljutottam. Ha vizsgaidőszak végéig le tudom adni (annyi mindent csak nem kell átírni már benne!), akkor már csak az államvizsga marad jövő év elejére. Addigra ősszel leteszem a nyelvvizsgát is és megszabadulok végre a zegyetemtől.

Meghatározás nélküli

Szakdolgozat

Úgy gondolom, hogy erről is érdemes egy bejegyzést alkotni: ebben a félévben már szeretném mindenképpen lezárni az egyetemi tanulmányaimat. Voltam konzultáció(ko)n, szerencsére azt a visszajelzést kaptam, hogy amit eddig megcsináltam, az alapvetően jó, nem kell elölről kezdeni. Úgyhogy még van kb. 5 hetem, hogy befejezzem teljesen. Hajrá én! :)

Meghatározás nélküli

Összefoglaló

Megpróbálom egy kicsit időrendben összefoglalni, hogy mi történt velem az elmúlt másfél-két hónapban:

Meghatározás nélküli

Mobiltelefonok/gratuláció/egyebek

Eredetileg ez egy Trinity hekkelésről szóló post lett volna, de - miután láttam, hogy milyen baromi rég írtam - rájöttem, hogy más is fog belekerülni, mert külön postokra lusta vagyok. :)

Sorrendben: Vanda köszöni jól van, péntek este mentek be a kórházba és kedden délután jöhettek haza. Következő kedden kellett kiszedni a varratokat a kezéből, mostmár szépen gyógyulnak a vágások, azóta már úszni is volt egyszer.

Meghatározás nélküli

Hiánypótlás

Mostanában megint nem írtam, úgyhogy pótolok egy kicsit:

Meghatározás nélküli

Vizsgák

Tegnap megvolt az utolsó vizsgám az egyetemen. Kettes! :D

Már csak a szakdolgozatot kellene lezárni, államvizsgázni és nyelvvizsgázni. :( Ezek ebben a félévben esedékesek...

Meghatározás nélküli

Oldalak