Mai élményeim

Délelőtt voltam ügyfélnél, aztán kicsit sétáltam a belvárosban. Tök jó idő volt: napsütés, 20 fok, királyság. Aztán beültem a kocsiba és mire visszaértem az irodába (~10 perc), addigra beborult. Utána jó kis saláta ebédre, meg ananászos répatorta.

Délután ismét ügyfélhez mentem, szintén belváros. Kicsit megszopatott a parkolóóra. Hiába, nem szoktam ilyen helyre járni.

Odaértem, megnéztem a telefonban, a megbeszélés 14:00-17:30-ig tart. Ekkor volt 13:34. Szerencsére váltottam sok aprót. Előttem volt egy jóember, aprója nem volt, úgyhogy odaengedett. Én bedobáltam a 10-esekből 20-asokból álló aprómat, a végére hagyva az 50-eseket és a 100-asokat. Na a végén közölte, hogy ennyit ne és visszaköpte az egészet. Láttam, hogy valami 660-at, meg maximális díjat emleget. Elkezdtem visszadobálni, láttam, hogy 620-nál tartok. Fasza, akkor még mehet ez a 20-as. Aztán szopás, mert 630 volt a max, csak előtte dobtam be 660-at és azt írta ki. :( Közben visszaért az előző ember, a második körömet már végignézte. ;) Odaengedtem, és megpróbáltam harmadszor is. Ekkor már csak 610-et dobtam be (nem volt kedvem ismét előtúrni a pénztárcát egy 20-asért). Megvettem a jegyet (megdolgoztam érte ;) ), aztán 16:38-ra jöhettem vissza, hogy meghosszabbítsam.

Utána hívtak, hogy megjött a VIC-1540-esem Angliából, úgyhogy hazafelé beugrottam érte. Már csak a VIC-20-ért kéne eltolnom az arcom MotoHacker kollégához, hogy tudjam mivel használni. ;)

Aztán hazajöttem és kiderítettem, hogy a Focuson előre is hajlik a tükör. A legjobb ebben az, hogy nem tört le, amikor beálltam a garázsba. ;)

Na mindegy. Ez volt ma. Most már csak egy kicsit kell fennmaradnom, hogy a fél egykor záródó C116 aukció zárásánál ott legyek.

Addig megnézem a Heroes S03E04-et. Vagy Diablozok. ;)

Ja, és holnapra várom a másik csomagot az Amigával.