eDigital

Már régóta nézegettem a multifunkciós nyomtatókat, mert egyrész a HP szkenneremhez nincs XP-n kívül más driver, másrészt a nyomtatóm extra funkcióit is legfeljebb XP-vel lehet kihasználni (elég régi mindkettő). Mióta Win7 van otthon, ez azóta problémás. A szkennert csak úgy tudtam használni, hogy virtuális gépen XP-t futtattam, és onnan szkenneltem. Azóta teljesen meg is halt az érzékelője, szal használhatatlan lett. A nyomtatóban is fogytán a festék, a cseréje pedig egy vagyonba kerül.

Most eldöntöttem, hogy veszek egy ilyen új, multifunkciós eszközt, a választás a Canon Pixma MX350-re esett.

Az Extreme Digitalnál vettem meg, kinéztem, hogy a Mamutban van raktáron. Beléptem, kosárba tettem, pénztár. Megkérdezte hol veszem át. Kiválasztottam a Mamut I.-et, majd fizetési módnak online kártyás fizetést (lehetett még személyes átvételkor fizetés, valamint online hitel). Gondoltam sokkal kényelmesebb, ha online, most kifizetem. Meg is tettem, majd ezt az üzenetet kaptam:

A tranzakciót a bank visszaigazolta áruházunk felé! Tájokaztatásul közöljük, hogy az online fizetés biztonsági ellenőrzése minimálisan 24 órát vesz igénybe, a termék átvételére - raktári elérhetőségtől függetlenül - ezután kerülhet sor.

Összeg: xxxxx HUF

Kérjük a termék átvételekor legyen önnél a vásárlást hitelesítő tranzakciós igazoló, melyet a sikeres fizetés után küldtünk ki elektronikus levélcímére!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön biztonsága érdekében a bruttó 30 ezer forintnál magasabb internetes vásárlás esetén a tranzakciós igazolószám ellenőrzése mellett rögzítjük a termékátvevő személyes adatait!

B+. Akkor mi a picsának miért van egyáltalán online fizetés???? Fuck!

Más. Elnézést a ritka frissítésekért, nem nagyon volt kedvem most írni. Szakdolgozatom ott tart, hogy konzulens (elvileg) elfogadta, megadta rá az ötöst a Neptunban, de egy utolsó ellenőrzésre még elkérte (három hete), azóta nem jelez, hogy nyomtathatom. :(

Egyébként meg holnapután este utazom Rodoszra nyaralni. Laptopot 99%, hogy nem viszek, szal onnan jelentkezni nem hiszem, hogy fogok, de utólag mindenképp. Megígérem.

Ja, és egy utsó: igen, tudom, hogy lesz új Dragon Age. Addigra sztem ezt kivégzem. Bár még szopok, hogy a qrva steam-es verzióban hol találom meg a Digital Deluxe változatban a plusz tárgyaimat. A DLC-knél nem látszik, az online regisztrációnál mutatja, hogy kellene lennie. A soundtrack, meg a háttérképek megvan, szal nem értem. De most úgysem volt időm játszani az elmúlt két napban. :S

Comments

Akkor már sínen vagy a szakdogával! Jó utat Rodoszra! Érezzétek jól magatokat. Mi majd augusztus elején megyünk nyaralni, remélem akkor is jó idő lesz, mint most Nektek.