Tél

Végre itt a tél. :) Tudom, hogy ennek mások nem annyira örülnek (mint pl. az a Mondeos, aki reggel az M1-en összetörte a kocsiját), de bennem tegnap este tudatosult, hogy én ezt mennyire szeretem. Sétáltam haza a garázstól, és csak a hófehér tájat láttam, meg a sűrű hóesést. Gyönyörű volt.

Ma reggel (ismét) gyalog mentünk Vandával iskolába, ő is tök élvezte a hóesést, meg a hóban rohangászást. Jól meg is dobált hógolyóval. ;) Én csak kétszer dobtam vissza, abból a másodiknak a fele a nyakába, a másik fele meg a szájába ment, úgyhogy gyorsan abbahagytam. :)

Csináltam is a ház előtt néhány fotót:

Aztán elmentem a garázsba, ahol a tegnap este még kicsit havas (pedig megpróbáltam letakarítani még beállás előtt) autó helyett ez fogadott:

Sajnos annyira nem látszik jól a képen, mert a hópelyhek száguldoztak a telefon előtt, de azért egy kicsit látható...

Na mindegy. A tél (ha van sok hó) szép PONT.

Comments

Király :) Én is nagyon bírom. Mindig vigyorgok ha a havas tájat látom. Meg a csendet is szeretem. Pl ha az utcában még nem takarítják a havat tök jó hangja van az autóknak. Nincs gumi hang, csak halk motor búgás ahogy elhaladnak. Régen tökre szerettem havat lapátolni is. Persze mivel most itt vagyok napi 14 órát nem én csinálom :(

Le kell lépni korán és akkor lapátolhatsz havat. :) Állítólag ma viharos szelet mondtak a hóesés mellé...

Itt főleg olvad. ezt onnan tudni, hogy alig van már az aszfalton :) Mert persze takarítani nem takarították egész nap,

Ho rulez. Bar a lapatolas kicsit kellemetlen. Amugy ezek a fotok a Dozsakertben keszultek?:)

@Penya666: Igen.