Állatorvos

Tegnap visszavittem kontrollra Lucky-t az állatorvoshoz. Én azt hittem, hogy kiszedik belőle, amit beleraktak és nem kell, de nem. Este hatra volt időpontunk. Odamentünk Nikivel, vártunk egy laza fél órácskát. Aztán bementünk, addigra Lucky már elég morcos volt. Egy fiatal srác volt bent, ki akarta venni a dobozkájából a hörcsögöt, ő meg elég agresszívan támadott és az egész rendelőt teleszórta forgáccsal. :D Aztán áttettük egy nagy műanyag ládába, hogy nehogy leugorjon. A srác megfogta egy vékony csipesszel a nyaka mögött és felemelte, úgy vizsgálgatta. Szerencsétlen hörcsög meg üvöltött, amit meg is tudok érteni. Megállapította a srác, hogy szépen gyógyuk. Majd leejtette kb. 70-80 centi magasról. :S Kicsit aggódtam, hogy újra eltörik a lába. Úgyhogy utána inkább én fogtam meg, visszatettem a hordozójába és hazajöttünk.

A pozitív a dologban az volt, hogy nem kellett fizetni semmit. Bár azt mondták, hogy jövő héten azért még egy "gyógypuszira" vigyük vissza. És érdemes időpontot kérni, ugyanúgy, mint most. LOL.

Ja, meg azt is mondták, hogy még egy hetet maradjon a kis hordozójában, hogy ne másszon fel a rács oldalán, mert ahhoz még nem elég jó a lába, nem elég ügyes. Szegény Lucky. :( De azért majd valamit kitalálunk, hogy kicsit mászkálhasson, ne ebben a 20x15 centis dobozban éljen még egy hetet. :(