Vaják (The Witcher) könyv

Történt vala, hogy a múltkoriban a Facebookon megláttam, hogy a PlayOn az új Vaják könyv megjelenésének aprobójából nyereményjátékot hirdetett. A (facebook-os) játékon 8 Vajákkal kapcsolatos kérdésre kellett válaszolni és az új könyvet lehetett dedikáltan megnyerni. Kitöltöttem a kvízt, megjelent az eredmény: 1/8 helyes válasz. :O (Olyan kérdések voltak, hogy milyen fogásokat szolgáltak fel valamelyik könyvben az egyik lakomán és hasonlók).

Ez a "remek" eredmény annyira elkeserített, hogy töröltem a játékot az alkalmazásaim közül és magát a PlayOn oldalt is és ezzel el is felejtettem őket.

Tegnap meg jött az egyik kollégám:

- Te tényleg nyertél egy Vaják-könyvet??

- Én?? Honnan veszed?

- Hát itt vannak a nyertesek. Ezt te vagy, nem?

- De...

Megkerestem újra a PlayOn oldalát, visszakapták a like-ot, hátha kell a kapcsolatfelvételhez.

Aztán kis idő múlva jött is az e-mail, hogy hova kérem a postázást. Persze az első kötetet nyertem meg, ami eddig is megvolt. De ez dedikált, szóval van egy dedikálatlan eladó példányom belőle. Egyszer olvastam ki, szóval eléggé megkímélt darab, ha valakit érdekel.

A PlayOn előtt pedig ismét le a kalappal, hogy ilyen korrektek voltak, hogy a mindenféle trükközéseim ellenére ők regisztrálták, hogy részt vettem, mégha ilyen pocsék eredménnyel is. És ezúton is köszönöm szépen a könyvet. :)