blog

TRSE

Tudom, aljas dolog, előre is bocs.

Szóval az történt, hogy... ááá...

Na szóval eredetileg ide csak egy pofátlan linket akartam tenni, hogy a nagy testvér lássa, hogy létrehoztam a www.trse.hu oldalt a Tatabányai Röplabda Sportegyesület részére. De aztán rájöttem, hogy így, hogy ilyen sokáig hanyagoltam a blogot, ezt nem tehetem meg.

Nem is tudom, hogy mi volt az utsó bejegyzés, úgyhogy az elmúlt egy évet zanzásítom pár mondatba:

magyar

Költözés blog.hu-ról Drupalra

Mivel nemrégiben elkezdtem komolyabban fejlesztgetni Android platformra, meg egyébként is milyen informatikus az a XXI. században, akinek nincs saját honlapja, ezért megvettem ezt a siz.hu domaint magamnak. Mivel én alapvetően Javaval foglalkozom, viszont ahhoz elég költséges, CMS-re meg szükség van, ezért nyilvánvaló volt, hogy valamilyen számomra teljesen ismeretlen PHP-s megoldás kellene, ami azért elég intelligens és bővíthető. Ismerősök tanácsai alapján a Drupal mellet döntöttem, viszont valamilyen módon a régi dolgaimat ide kell költöztetni.

Meghatározás nélküli

Megszületett

Hát ezt is megértük. Megvettem magamnak a siz.hu domaint (pont ma telt le a 8 nap türelmi idő, hogy tényleg az enyém lehessen).
A blogomat (volt blogomat, figyelembe véve az elmúlt kb. egy év aktivitását) átköltöztettem ide a http://siz.hu/blog alá a régi (http://siz512.blog.hu) címről, a többi tartalom majd jön.

Cimkék: 

I'll be back

Meghatározás nélküli

Blog

Múltkoriban regisztráltam még egy blogos becenevet. Nem tudom, hogy ezzel összefügg-e vagy sem, de azóta furán működnek a kommentjeim. :(

Pl. az Összefoglaló postom végére írtam kommentet kb. két hete, de nem látszik. Ma megírtam újra. Az admin felületen látszik is, e-mait is kaptam róla, viszont a helyén, a post alatt nincs ott. :(

Persze lehet, hogy majd egyszercsak megjelenik. De az is lehet, hogy nem.

Update: Mostanra megjelent a reggeli komment. :)

Meghatározás nélküli

Templét

Asszem ezen még elég sokat kell dolgozni, hogy normálisan nézzen ki. Na mind1, majd arra is sort kerítünk.

Meghatározás nélküli