Digikábel

Most kapcsolgattam a tévét, és meglepődtem, hogy eltűnt a sport1 és a sport2. Gyorsan elő a telefont, hátha csak a csatornakiosztás változott. De nem. Kivették (az eddigi legnagyobb) csomagból a sport1, sport2, axn és travel channel csatornákat, és egy drágább csomagban adják őket. Jó, az is csak 400 forinttal több, de akkor is... Bár most, hogy így végiggondolom, nekem eddig az a csomag volt. Na mindegy, még egy ügyintézés... :(

Update: megnéztem, a Digi+ csatorna van az utsó számlán, tehát a nagyobb. Csak más frekvenciára tették a csatornákat. Én voltam béna. :(

Hozzászólások

a comedy central is levették a digi-nél, szóval akár igazad is lehetett volna :P Szerencsémre a T nem csinál ilyeneket.

@anyazok: Az oké, de arról tudtam előre: ott az volt, hogy szerződést bontottak az MTV Europe-pal, aki az MTV-t, a Viva-t, meg a Comedy Central-t (asszem) is üzemelteti.

Múlt hét csütörtök óta én is Digikábeles vagyok TV ügyileg. Mire beállítottam a 3 TV-t, a DVD felvevőt, meg a TV kártyát szinte kezdhettem előlről március 1.-én. Eddig OK minden csak 3 napig az analógon az M1-nél késett a hang a képhez képest vagy 2 mp-et, de mára megjavult. A másik hiba, hogy az M1 HD-nál kockásodik a kép egy része, a többi HD tökéletes.

Ilyen volt már régebben is, hogy csúszott a hang. Érdekes módon csak bizonyos műsoroknál. Mármint egy adón egy bizonyos műsornál és annak ismétléseinél :O Meg mondjuk az RTL Klubnál pár napig folyamatosan, de ott valami eszközhiba volt.

Nem, ez az összes műsornál meg volt. Híradó, reklám, film, ismeretterjesztő sorozat... De most jó. Már csak az M1 HD-nál a kockásodás áll fenn, igaz az is ritkábban jön elő és kisebb területen.