Hétvégi összefoglaló

Korán kezdtem a múlt hétvégét. Amint lehetett (péntek, 15:30) leléptem a munkahelyemről és mentem haza. A hét elején játszottam a TKTV játékán, ráadásul még nyertem is, így volt egy ajándék jegyem a péntek esti Carbonex KC - Balatonfüred kézilabdameccsre. Jött velem apósom és a sógorom is, Mónival pedig ott találkoztunk. Nekik is megvolt elővételben a jegyük, együtt vettük át. Kb. délután 5 órakor érkeztünk a Földes Imre sportcsarnokhoz, ekkor még tartott az ifjúsági csapat meccse. Ülőhelyet ekkor már alig találtunk a 6-kor kezdődő találkozó előtt. A meccs nagyon jó hangulatban telt, a Carbonex végig vezetett. Volt 6 gólos is a különbség, a végére 1 maradt belőle, köszönhetően Melus utolsó másodpercekbeni remek védésének. Nagyon jó meccs volt, itt van egy kis összefoglaló róla. Aki szemfüles, engem is megtalálhat rajta. ;)

Ezek után szombaton megnéztem a BL meccseket is. A veszprémi fiúk nagyon-nagyon jól játszottak, gyakorlatilag minden összejött nekik az első félidőben, majd a másodikban látványosan visszavettek, de még így is növelni tudták a különbséget. :) Utána a győri lányok is kitettek magukért. Van még javítani való a csapat munkájában, de szerencsére így is magabiztosan hozták a mérkőzést egy meglehetősen gólszegény mérkőzésen.

Aztán (az időrendiségnél maradva) vasárnap reggelre Vanda belázasodott, mára kiderült, hogy ismét vírusos torokgyulladása van, ami kb. 3 hete is volt. (Akkor nekem is, bár most is fáj a torkom kicsit, de legalább lázas nem vagyok). Nagy baja nem volt, szerencsére annyira nem volt magas a láza, hogy ledöntse a lábáról. Most szerdáig lóghat iskolából. ;)

Délután megnéztem a Montpellier-Pick Szeged meccset is. Most jól játszott a szegedi csapat, amit régóta hiányoltam tőlük. De a veszprémiekkel ellentétben ez nem az ő napjuk volt, ahol egy kis szerencse is kellett volna, az minden kimaradt. :( Így tovább nehezedett a továbblépésük a csoportkörből.

Egészen más téma: 1-2 hónapja regisztráltam a Twitterre, leginkább a friss F1-es hírek miatt. Ma reggel ez a post fogadott:

katyperry

Dear driver, u think u just got away with a silent vomitous FART in the car BUT unbenounced to u I just put u on blast on my twitter. Booya.

LOL. ;)

Hozzászólások

twitterre, f1-hírek miatt? az f1-live.com rss feedje már nem elég jó?

Biztos jó lenne, de azt a Lotus F1 team úgyis beteszi ide is. Másrészt meg ide ír Rubinho is, néha Rosberg is. Meg még ritkábban Kimi is. ;)

Ja, és az RSS-t macerás beállítani minden gépen és op. rendszeren, ahol ülök. :S

Ezt nem gondoltam volna, hogy ekkora kézilabda szurkoló lesz belőled. Vagy csak az F1 holtszezon miatt? :-) Azért a szegedieknek nem csak szerencséjük nem volt. A franciák kb. annyit adtak ki magukból amennyi a biztos győzelemhez elég volt. A Pick teljesen szétesett az elmúlt hetekben. Nagyon mélyről kell visszajönniük. Az MKB meg vita nélkül az egyik legjobb klubcsapat Európában. Igen jól játszottak szombaton.

@Gozo67: nem mondom, hogy csak a szerencsén múlt. Meg láttam a Szeged korábbi (BL) meccseit is. Tényleg nagyon szétestek. :( Ahhoz képest most tök jól játszottak. És még szerencséjük SEM volt.

Ja, és csütörtökön megyek ki a Pannon kupa női Magyarország-Hollandia meccsére is. ;)

@siz: szombaton Győrben lesz. Mi adjuk a vonalat a közvetítéshez. Viszont nekem Pestre kell vinnem a gyereket a Bolyai matek verseny döntőjére. Úgy hogy a kollégám megy ki....

Ja és megtaláltalak a Carbonex meccs felvételén 0:31 körül amikor a bemelegítés alatt a nézőteret pásztázza a kamera :-)

@Gozo67: ügyes vagy, hogy megtaláltál. :) A matek verseny meg azért mégiscsak fontosabb... Nálatok Győrben úgyis vannak/lesznek BL meccsek is, az valszeg színvonalasabb, mint amit a Pannon kupától várok... Bár most az ETO is eléggé szét van esve, nem mernék rá megesküdni, hogy továbbjutnak a csoportkörből... :S

Tudod, hogy nem vagyok női kézilabda rajongó... Az ETO talán kiizzadja a továbbjutást. Ehhez a hátralévő két hazai meccsén kell jól szerepelnie,. Szerencsés esetben elég csak az orosz lányokat megverni 5 gólnál többel.

Rajongónak azért én sem nevezném magam. Igazából csak néhány mérkőzést szoktam megnézni: a BL magyar vonatkozású meccseit, néha a Carbonex KC hazai meccseit, és Niki meccseit. Mást nem.