Vanda megtanult (kétkerekű) biciklizni

Tegnap est jöttem haza a kis Fiestával (miután megitattam a lovakat) és a garázs előtt majdnem elütöttem a kisebbik kölköt, mert akkor tanult meg bringázni és még azért annyira nem ment neki az egyenes. ;)

Mondjuk már ideje volt, hogy megtanulta, már hat éves múlt. Bár ha visszagondolok, én sem voltam fiatalabb, mikor a remek Tacskó márkájú bringán megtanultam kétkerekűzni. Csak mellettem nem futott anyám, így aztán be is borultam az árokba párszor. ;)

Szóval jött velem szemben, aztán amikor megálltam a garázs előtt, akkor már visszafelé jött és Móni kapta el, hogy ne szálljon bele a kocsi oldalába. Gondolom féltette a kocsiját. :D

Most is biciklizni vannak. Mielőtt kimentek lejjebb kellett engednem a nyerget a bringán, hátha könnyebben megtanulja az elindulást/megállást, ha jobban leér a lába. Eddig úgy volt beállítva, hogy kényelmesen tudja nyújtani a lábát tekerés közben. Az nem volt szempont, hogy le is tudja tenni a lábát, úgyis ott volt a pótkerék. :)

Én meg itthon rothadok (illetve igazából nem, mert inkább megfagyok) és tanulom a termelésmenedzsmentet, amit ma reggel kezdtem el és holnap reggel vizsgázom belőle. Fasza kis e-learning-es tantárgy, ami azt jelenti, hogy egy web-alkalmazás adja az ellenőrző kérdéseket (meg hivatalosan a tananyagot is, de arra nekünk van egy 320 oldalas nyomtatott könyvünk). Meg a vizsga is browser előtt lesz belőle. Ja, és a szutyok csak IE alatt megy. :S