lol

T-Mobile ügyfélszolgálat

Történt anno májusban, hogy (hosszú várakozás után) vettem a T-nél egy Samsung Galaxy SII típusú telefont. Persze előrendelve, mert türelmetlen vagyok, és így is hónapokat vártam rá.

A telefon megrendelésével egyszerre az internet csomagomat is váltottam egyel nagyobbra (100 megásról 500 megásra). Majd jött a számla június elején, hogy

Undefined

Firefox

Ezt most találtam, szerintem üt. :)

Undefined

Exceles szívás

Kolléga egész héten szívott egy termék-megfeleltető excellel, egyeztetett emberekkel, meg ilyesmik.

Az előbb betöltötte Oracle-be, én meg múltkor raktam össze egy scriptet, ami mezőszinten ellenőrzi az eltéréseket. Gyakorlatilag minden rekord eltért, hiányoztak a numerikus mezők értékei.

Jó, biztos nem sikerült a betöltés, újra. Excel megnyit újra, ott sincsenek meg a számok. Erős káromkodás, már négyen nézzük. Táblázat régi változata megnyit, az is szar. Gép újraindít, még mindig szar. E-mailben küldés nekem, hálózatra felmásolás, senkinek sem műxik. :O

Undefined

Húsvét

Ezt a levelet kaptam az előbb:

To: én :)
Subject: Locsolóversek ! új 2010
From: Húsvéti Nyuszi <locsolo@vers2010.hu>
Date: Sun,  4 Apr 2010 17:55:13 +0400 (MSD)


Kellemes ünnepeket !

Olvasd el az ideji év legfrappánsabb locsoló verseit és nevetesd meg a lányokat !

http://tinyurl.com/locsolvers-2010

Üdvözlettel.
A húsvéti nyuszi

Érdekes. Főleg a helyesírása.

BTW Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Undefined

Bank

Van az egyik banknál egy hitelkártyám, olyan konstrukcióval, hogy a költéseim egy hónapig kamatmentesek és minden hónapban van egy minimális összeg, amit be kell fizetni.

Na ezt februárban elfelejtettem, majd amikor tudatosult bennem, akkor úgy gondoltam, hogy most már mindegy, úgyis rászámolták a büntit.

Múlt héten kaptam számlakivonatot, valóban kiszámláztak 3.500Ft büntetést ÉS ráadásul letiltották a kártyát. Úgy voltam vele, hogy jó, nem annyira fontos nekem az a kártya, akkor majd a következő határidőre befizetem a teljes hitelösszeget.

Undefined

Hétvégi összefoglaló

Korán kezdtem a múlt hétvégét. Amint lehetett (péntek, 15:30) leléptem a munkahelyemről és mentem haza. A hét elején játszottam a TKTV játékán, ráadásul még nyertem is, így volt egy ajándék jegyem a péntek esti Carbonex KC - Balatonfüred kézilabdameccsre. Jött velem apósom és a sógorom is, Mónival pedig ott találkoztunk. Nekik is megvolt elővételben a jegyük, együtt vettük át. Kb. délután 5 órakor érkeztünk a Földes Imre sportcsarnokhoz, ekkor még tartott az ifjúsági csapat meccse.

Undefined

Spam

Mostanában ilyen szemeteket kapok:

Kedves barátaim:

Undefined

Oracle a XXI. században

Az imént telepíteni akartam magamhoz az Oracle 10g Xpress Edition adatbázis szervert, mert kell az aktuális munkámhoz. Az alapértelmezett telepítési útvonal a c:\orclexe volt, amit én behúztam a Program Files alá. Ezt kaptam:

Oracle, 2009, XXI. század. LOL.

Undefined

Kemény motoros

Jöttem ma haza munkából és a Mammut előtt a dugóban egyszer csak meghallottam, hogy valami zene üvölt. Kinéztem, a sorok között gurult el egy csilli-villi Harley valami-666 rendszámmal, a motoroson meg - hirtelen nem jut eszembe, hogy mi - felirat, talán Devil vagy ilyesmi. A zene pedig, ami üvöltött a Boney M. Daddy Cool című slágere volt.

LOL.

Undefined

Error page

Elfogyott a déli kólám és mielőtt kidobtam volna az üveget be akartam írni a coke.hu-n a kupakban található kódot, hátha sikerül vele megnyernem a Sims 3-at Nikinek. Ez fogadott:

Szerintem vicces. :)

Undefined

Pages