Tatabánya Carbonex KC - PLER KC: 25-35

Sokat nem fogok írni róla, mert pozitívat sajnos nem tudok. Pedig már két napot ülepedett bennem a dolog.

Szóval voltunk kint (ismét) a Carbonex meccsén vasárnap (annak ellenére, hogy a tévé is közvetítette). Az előző heti balatonfüredi zakó után arra számítottam, hogy a fiúk összekapják magukat, és megmutatják, hogy miért vannak az első négyben. Már a meccs elején is látszott, hogy nem az igazi a játék, de azért a 10. percig nem volt gond, vezettünk. Utána aztán már nem, a végére pedig hatalmas, 10 gólos vereség lett belőle.

A legnagyobb baj az volt, hogy sem a védekezés, sem a támadás nem volt jó, bizonytalan volt a csapat mind védekezésben, mind támadásban. Pedig ez egy nagyon jó csapat, de aki most megnézte a közvetítést, az nem fogja érteni, hogy mit keresnek a negyedik helyen?

Na mindegy, remélem, hogy ez azért felébreszti a fiúkat, és pénteken Dunaújvárosban megszerezzük a 3. helyet. :)

Én mindenesetre ott leszek, és szurkolni fogok. Hajrá Tatabánya, hajrá Carbonex! :D

UI: miután hazamentem, megnéztem a beállított felvételről a Győr-Lipcse BL meccset. Az legalább jó volt, mindig így kellene játszani a lányoknak!

Comments

TV-ben láttam. Siralmas volt. A második félidőben a PLER-es fiatalok azt csináltak a pályán amit akartak... Azért nem mindegy a 3. vagy a 4. hely: ha 3.-ak akkor a gyengébb Szeged ellen elődöntőznek, míg ha 4.-ek akkor az MKB Veszprémmel!

@Gozo67: tudom, tisztában vagyok vele. Fogalmam sincs, hogy mi a bánatot csináltak a fiúk. Ez a két meccs lazán meglehetett volna, aztán most pénteken lehetett volna gálázni. :S Ne tudd meg, hogy milyen hangulat volt a második félidőben a nézőtéren. Fogalmam sincs, hogy tévében ez átjött-e, de lincshangulat volt. :( Pl. sógorom azt mondta, hogy ezek után el sem jött Dunaújvárosba. :(

Nem nagyon lehetett észrevenni. Lehet nem fizetnek időben a játékosoknak, akkor szoktak ilyen hirtelen formaváltozáson átmenni...

Nem hinném, hogy erről lenne szó. Legalábbis nagyon fogadkoznak nyilatkozatokban, hogy megmutatják az igazi tudásokat. Meg most kötöttek szerződést új szponzorral is, aki elvileg a nemzetközi szerepelést is állja.

Csak meglett az a 3. hely4 Ott voltál Pentelén?

Azmiaz a "Pentele"? (Közben rákerestem, már tudom) Szóval igen, ott voltunk. El is ment a hangom. Sógorom nem jött el velünk, bánhatja nagyon. Hihetetlen hangulat volt. :)

Hát még majd a Szeged ellen milyen lesz...