Bounce Touch

Akik ismernek, azok tudják, hogy még a 7650-es óta minden telefonomra felkerült a Bounce nevű játék, amelyben egy labdát kell végigpattogtatni az akadálypályákon. Szám szerint 21 szinten. Jópár évembe telt, mire az utolsó pályát és le tudtam küzdeni, utána már csak azon ment a próbálkozás, hogy a toplistában hova kerülök. Persze magammal voltam versenyben. A legjobb eredményem az a 18. pálya legvége volt, addig jutottam el az elejétől kezdve. Nyilván nem egyhuzamban toltam, minden pálya végén lehetett menteni az állást, aztán legközelebb onnan folytatni.

A lényeg az, hogy ennek egy folytatása Bounce Touch néven alapból rajta van az 5800-n. Egy kicsit szórakoztam is vele, de még az első pályán elakadtam, nem tudtam forgatni a képet. Aztán egyszer véletlenül rájöttem: az alsó sarokba kell nyomni, és akkor arrafelé fog forogni. Persze ezt mutatja is, csak közben egy szaggatott nyíllal ábrázolja a forgást, amiről én azt gondoltam, hogy azt ábrázolja, hogy íves vonalban húzzam a kezem. :(

Na mindegy, miután erre rájöttem, utána pár nap alatt végig lehetett vinni az egész játékot. :( Szép, hangulatos, ötletes játék, de messze nem akkora kihívás, mint az eredeti volt (ja, a Symbianos változatról van szó, a nem Symbianon futó verzió katasztrofális). Persze az meg ezen nem menne, mert nincsenek gombok, amivel irányíthatnám.

Comments

A bounce-ot enis kedveltem a 3660asomon :)