Szélvédő

Most látom, hogy nem is írtam meg anno: még a kocsi két napos korában kapott egy kavicsot a szélvédő. De mivel addig még a biztosításról sem volt papírom, meg ráadásul a szélvédő legalján volt, ahol nem is látszik, nem foglalkoztam vele. Már akkor látszott, hogy nem kagylós, hanem repedéses cucc, de úgy voltam vele, hogy ráér akkor, ha továbbreped.

Aztán múlt héten láttam, hogy átért a regisztrációs matricán, már kb. egy arasznyi volt. Ma meg jól átfagyott, és mikor indultam haza nyomtam rá egy kis "Max" opciót, hogy a széléről is lemenjen a jég, ahol nincsenek fűtőszálak. Tompa puffanás, azt hittem, hogy valami felrepült. De nem. Csak továbbrepedt a szélvédő. 1 métert, teljesen szabályos egyenes vonalban, vízszintesen. Már csak 20-25 centi és átér.

Ez van, hétfőn irány a szervíz.

Comments

Pont így jártam a suzuki szélvédőjével. Vízszintesen, a lapátok magasságában keresztbe végigrepedt. A Checy szélvédőjén is volt három felverődés, kagyló, meg csillagos repedős. Még tél előtt megcsináltattam mind a hármat egyszerre. Még kedvezményt is kaptam, mert ilyen sok lyuk volt rajta. :)