Fényezés

Készen van a Focus! :D

Fél kettő körül telefonáltak, hogy kész a verda, kettő után lehet érte menni. Gyorsan felhívtam a mosós embert, aki kb. 2 perc csengetés után vette fel és mondta, hogy "most nagyon benne van valami fuvarban, nem tud menni". De fizessem ki és vigyem be a mosóba a számlát és az üzletvezető perkál, felhívja. Picsába. Nem hangzott túl bíztatóan.

Aztán elmentem a kocsiért (köszönet a kedves kollégának, aki elfuvarozott). Persze a számla nem volt ott a pénztárban. Átkocogtam a karosszériaműhelybe (egy utcával arrébb, szakadó esőben).

A munkafelvevő megdícsért, hogy milyen bátor vagyok, hogy kifizetem a számlát anélkül, hogy a zsét megkaptam volna. :( Mondtam neki, hogy a kocsi nekem mindenképp kell, tehát nem nagyon válogathatok. Kifizettem (70.020 lett a vége).

Aztán bekocogtam a MOM parkba. Ott ültek a legények, túl sok munkájuk ma nem volt. ;) Felkészültem rá, hogy szétverem a berendezést. :S

Szerencsére odaadtam a számlát és szó nélkül fizettek. :D

Elhúztam és a kijáratnál jutott eszembe, hogy elfelejtettem érvényesíteni a parkolójegyet. Visszatolatás aztán úgyis ott volt a lejárat egy szinttel lejjebb (Csörsz utcai kijárat), lementem megálltam az automata mellett és jöttem vissza.

Mindenesetre hatalmas riszpekt nekik, ha már elbaszták a dolgot legalább korrekt módon kezelték utána.

Comments

és mi volt a 20 ft a végén? elárulták?

Nem árulták el. Ellenben kaptam számlát (bár most, hogy így mondod már nincs nálam), azon rajta volt a sok tétel, amiből összejött.