android

TransmissionDroid Smart Notifications

Kiadás dátuma: 
2014.02.27
Leírás: 

A korábban kiadott TransmissionDroid értesítéseit jeleníti meg a Sony okoskiegészítőin, pl. SmartWatch-on.

Letölthető a Google Playről.

Platform: 
Android

TransmissionDroid

Kiadás dátuma: 
2013.09.17
Leírás: 

Ez egy Transmission kliens Androidra. Amikor elkezdtem, akkor még kevés ilyen volt, ami igen, az meg nem tudta kellőképp kihasználni a Transmission képességeit. Aztán a fejlesztési idő elhúzódott más (fizetős) Android és nem Android munkák miatt, így természetesen a hobbi projektek háttérbe szorultak. Azóta jelent meg többé-kevésbé hivatalos kliens is, ennek ellenére egy alapváltozatot közzétettem a Google Play-en.

Jelen állapotában tud torrent fájlt küldeni a Transmission szervernek (letöltések közül is és letöltött fájlból is) és a folyamatban levő torrenteket lehet kezelni (indítani/leállítani/újraellenőrizni/törölni/rendezni).

További fejlesztése tervben van, folytatom, ahogy időm engedi. (Tablet optimalizáció, részletek megjelenítése és főleg szűrések)

Platform: 
Android

Nexus7+Androd 4.3+fülhallgató+videó lejátszás kalandok

Történt annak idején, hogy vásároltam egy Nexus7 tabletet (még az első széria csúcsát, egy 16GB-os modellt, mielőtt még a 32GB-os és a 3G-s változatok megjelentek volna).

A tablet fő felhasználási területe a fejlesztések tesztelése és filmnézés utazás közben, illetve a család többi tagja általi játék. Szeretem is, kényelmes méretű, jól használható, gyors cucc, bár a kijelzőre már fáj ránézni néha a Galaxy S4 után (nagyok a pixelek).

magyar

Sony SmartWatch

Tudom, hogy nagyon régen nem írtam már. Nagy mondanivalóm nem volt mostanában, a kicsire meg ott a Fészbúk meg a Twitter.

Történt, hogy egyszer egy reggeli munkába utazás közben valahogyan bevillant, hogy milyen jó is lenne egy Androidot futtató óra. Utánanéztem az interneten (=eBay) és meglepetésemre kiderült, hogy van ilyen. Sőt, mi több, nem is nagyon gagyi, mert a Sony gyártja. Már a második generációnál jár (az első volt a LifeView), ezt pedig SmartWatch-nak hívják. Mástól nem találtam hasonlót. Elkezdtem nézegetni, tetszett a reklámja is, bár nagy konkrétumokat nem árul el:

Meghatározás nélküli

SizReader

Leírás: 

Ez egy Google Reader kliens program Androidra. Igazából két célja volt/van:

  1. Nem találtam olyan programot, ami minden igényemnek megfelelt (persze azóta a hivatalos kliens is rengeteget fejlődött).
  2. Megtanulni az Android fejlesztés alapjait.

Azóta egy másik (fizetős, de egyelőre meg nem nevezhető) projket miatt félretettem és abból sokkal többet tanultam. Talán még folytatom.

Update: mivel a Google megszüntette a Google Readert, így ez biztosan nem lesz befejezve.

Platform: 
Android