Nokia 5800 vs. DivX Player Mobile

Úgy gondoltam, hogy ez a téma megér egy külön posztot, ha már a múltkoriból kihagytam. :S

Szóval van a DivX-nek egy remek mobilra írt natív lejátszója. Elkészítették Windows Mobile 5.0+ -ra és Symbian S60 3rd edition-re. Fel is települ, bár nyavajog, hogy nem teljesen kompatibilis. Miután mondom neki, hogy szarja le hagyja figyelmen kívül.

Faszán el is indul, aztán szemesültem azzal a problémával, amit mások is írtak a DivX fórumán: a mobilos lejátszó kezeléséhez gombok kellenek. Na most ezen a telefonon olyan nincs. Illetve csak nagyon kevés, de azok más funkciókra. Kilépni is csak úgy lehet, hogy piros gombbal háttérbe küldöm, aztán task managerből kilövöm. :)

Állítólag valakinek sikerült valami VirtualKeyboard vagy mi a tök nevű programmal azt a néhány hardveres gombot más célokra (asszem 2-es, 4-es, meg tán 6-os kell neki) és úgy lehet használni. Én ezzel nem próbálkoztam. Uninstall, aztán inkább a Nokia OVI suite-tal átkonvertálom H.264-es MP4-be a cuccokat, aztán hajrá. Az legalább faszán megy. :D

Hozzászólások

Nokia Ovi suite? Még nem is hallottam róla. Én total video convertert használok. Az vagy 50 féle méretre formátumra tud hangot video-t konvertálni. Bár nem túl gyors a konvertálás. A NOS milyen ? :P

Nem tudom, h keveredtem ide, de a lényeg, h virtualkeyboard-al lehet kezelni a divx playert, az már más kérdés, h ami lehet az akad..