eBay vs. Torrent

Jól megszoptam az előbb Igen pórul jártam az előbb: volt egy Amiga 3000 aukció az eBay-en, amire szerettem volna licitálni. Halogattam a végére, majd amikor már csak 11 másodperc volt hátra rányomtam a Place bid-re, majd megvártam amíg betöltődik az oldal (itt már éreztem, hogy rezeg a léc), Confirm bid.

Aztán hibaüzenet:

Listing ended
Sorry, but the item is no longer available because the auction has ended.

Közben rájöttem, hogy nem csak a torrent volt probléma, hanem az is, hogy éppen a másik gépről másolok 3 gigát ide a laptopra... :(

Így jártam.

Hozzászólások

Tessék vásárolni még egy gépet! Sávszélesség van dögivel. Nem? Aztán írni rá egy programot, ami licitál a megfelelő pillanatban! Vagy ez megvalósíthatatlan?

használsz valami csomagoptimalizálót? nekem a cfos nagyon bevált.

Nem használok. Igazából nincs rá szükség: ez a kapcsolat szimmetrikus, tehát a letöltést nem fogja meg a feltöltés. Utólag (amikor a posztot írtam) akkor jöttem rá, hogy a nagyobbik probléma a WLAN-on történő másolás volt a másik gépről, mert az egyrészt a teljes (WLAN) sávszélességet lekötötte, másrészt meg még a vinyót is terhelte az írással... :(

@siz: ja, meg nem is tudnék igazából használni, mert annak nyilván a PC-n kellene futnia, viszont nekem meg router-em van, amire jelenleg 3 drótos és 2 dróttalan gép kapcsolódik. Aztán ha sikerül összeizadnom, akkor még utsó drótosnak becsatlakozik az Amiga 1200-es is :)