Digikábel

Az imént távoztak a srácok a beszerelés után.

Azt nem mondhatnám, hogy maradéktalanul elégedett vagyok a munkájukkal (pl. létrát én adtam nekik kölcsön, hosszabbítót, stb), meg nem is úgy lett bevezetve a kábel, ahogyan szerettem volna. Mondjuk ez a hely adottságaiból is következik: gyakorlatilag egyetlen helyen lehetett behozni, és onnan majd én viszem tovább. Mondjuk segítőkészek voltak, meg minden, de ez pl. nem feledteti azt, hogy nekiestek ütvefúróval a falnak, és befelé a fele leomlott. Nyilván pont a kabátok mellett. :(

Meg amikor szóltam nekik, hogy a lépcsőházban takarítsanak össze, az annyira nem tetszett nekik. :(

Na mindegy. A lényeg:

:D

Hozzászólások

hi. ez hogyér van mennyiér?

BaseNet van nekem, ez 30/20 MBit, 3500/hó. Sajna elég kevés helyen lehet kérni, mert kiépített gerinchálózat kell hozzá. Azt meg csak olyan helyekre visznek, ahol egyrészt engedik nekik (állítólag Győrben nem engedték), másrészt van elég potenciális előfizető. Nálunk pl. a lépcsőház előtt van vége az optikai kábelnek és onnan UTP van behúzva.

Az tuti, hogy akkor is ennyi lesz a sebesség, amikor már rákötötték az egész házat? Erre van valami garancia?

Nincs. De az ÁSZF nem ír ilyet, akkor pedig elég keményen megtévesztés lenne a dolog, ha így lenne. De hűségszerződés sincs, tehát simán továbbállok, ha valami nem ok velük.