Autómosás

Ma a MOM Parkban ebédeltünk. Gondoltam bedobom a kocsit a mosóba, úgysem volt senki előttem, pont lemossák, mire megebédelek. Kérdezték, hogy milyen mosás lesz. Külső-belsőt kértem. A kérdésre, hogy polírozzák-e mondtam, hogy eszükbe ne jusson!

És tényleg. Mentem, kifizettem. Majd mondták, hogy történt egy kis probléma: a bogarakat gépi polírral akarták leszedni és az első lökhárító mindkét(!) szélén lekapta a festéket.

A kérdésemre, hogy most mihez kezdenek annyit mondtak, hogy felírják a telefonszámomat és majd a főnök megkeres, elviszik valami fényezőhöz, ahova szokták vinni az autókat (!!). Reggel viszik, délután megkapom. Mondjuk ettől parázok, mert mi van, ha csak viszik a kocsit és nem hozzák?

Ja, szombaton lesz 3 hónapos a kocsi. :(

Néhány kép:

 Hazafelé bementem az Ivanicsba is, hogy mondjanak rá valamit. Azt mondják, hogy van olyan gyorsan száradó alapozó és festék, amivel valóban lehet 1 nap alatt végezni. Ők nem ezt alkalmazzák, de a technológia valóban létezik. Holnap mondanak nekem egy árat, hogy mennyi.

Ja, délután a mosó vezetője is felhívott, hogy akkor egyeztessünk, hogy mikor viheti a kocsit, de én azért nagyon vonakodom ettől a megoldástól... :(

Hozzászólások

hát...őőőő...ba[...]g !!! Ez nem az a blog, szóval cenzúrázok. Ja persze, viszik, meg hozzák. Mint a Sharp GX15-ösömet mikor függetleníteni akartam. Emlékszel még? (pont tegnap jutott eszembe a történet). Kicsit durva. fényeztesd le valahol, és vidd a számlát, vagy ha mást nem menj a kocsival. Esetleg be kellene vonni a biztosítót is szerintem. Csak a tuti ami biztos végett.

Na igen. Ma telefonáltak az Ivanicstól, hogy 71.048 Ft lesz cakk-pakk az egész móka. A mosós jóember azt mondta, hogy ő állja a számlát, kérjem az ő cége nevére és jön amikor fizetni kell. Abszolút korrektnek tűnik. De akkor is...!

Ja, és persze a telefonodra emlékszem. A típusára már nem, de a történetre igen... :(

A számlás történet működhet. Reméljük a legjobbakat...mást úgysem lehet tenni :(

Véletlenül rátalálok a blogodra, erre mit látok... A szép új autód vandálok kezébe került. Nagyon sajnálom, a szívem szakadna meg hasonló esetben, mint ahogy gondolom a Tied is most. Hiába kézi mosás saját kezűleg előnyben!

Hát igen, csak azt így a lakótelep közepén elég nehéz megoldani. :(

Én is lakótelepen lakom. ÖMV önkiszolgáló mosóba viszem a tehenemet és ott lesuvickolom. Vödörben viszek vizet autósamponnal, meg szivacsot. Igaz legalább egy órába kerül, de megéri. Ja és általában 5 db 100-as elég rá. Belső takarítás szintén saját kezüleg a garázsban saját porszívóval. Hidd el, mint ahogy a sajnálatos eseted is mutatja megéri a ráfordított időt.