Teszt

Ma valahogy úgy alakult hazafelé, hogy oda kellett lépni a kocsinak egy kicsit (asszem hosszú volt a sor a külsőben, mögöttem meg qrva gyorsan jöttek). Fel is gyorsítottam kb. 170-re, aztán utána mikor visszaálltam normál tempóra elgondolkoztam, hogy vajon mit bírhat a kis Fiesta. Leteszteltem. Sík úton 170-ig ment fel ötödikben. Lejtőn (a lejtő aljáig) a 180-at is elérte. Óra szerint. :D Ezzel a tank benzinnel nem fogok fogyasztásrekordot dönteni. Pedig ennek tényleg nem tolom. Minek is tolnám? Úgysem megy. Illetve igen, de nagyon megfontoltan az elektromos gázpedállal, károsanyag-kibocsátás minimalizálására belőtt motorvezérléssel. :S

Hozzászólások

160tól már súlyos zsetont kell csengetni :) Az a gázpedál nem csak a károsanyag kibocsátást csökkenti, de védi a pénztárcát is :)

Nincs baj, amíg nem állítanak meg. Mónié a kocsi, majd ő fizet. (Az én pénzemből :S) De ezzel az autóval tényleg nem szoktam gyorsan menni. Csak egyszer próbáltam ki. Még 5000 fölé sem szoktam forgatni. Talán még 4000 fölé sem nagyon.

ezt mondjuk a rendőrnek is :D

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy ez Németországban volt. :D