eDigital followup

Szerencsére nem kellett kivárni a 24 órát, délután negyed négykor jött egy SMS, hogy mehetek a cuccért, ellenőrizték a fizetésem. Este hazafelé be is ugrottam érte.

Bementem, végigálltam a sort, ahol lehet megrendelni, mert az internetes rendelésekkel is oda kellett menni mindig. Egy ember éppen végzett, mikor odamentem, utána két csaj volt még előttem, egy fiatal, és egy kicsit idősebb. Na az idősebb rettenet idegesítően vihogott végig, ráadásul baromi sokáig tartott, mire kiszolgálták őket. :S Aztán jöttem én, mondtam a nevem, meg hogy internetes rendelés. Megnézték: ja, ki is van fizetve? Akkor csak a pénztárba kell menni.

Ott ugyanazokat az embereket végigvártam. Majd mondták, hogy kellene a tranzakciós kód (az a hosszú szám). Bemondtam az SMS-ben kapott kódot (8 karakter). Az nem jó, ennél sokkal hosszabb. Mondtam, hogy olyanra nem emlékszem, de megnézem az e-maileket. Megnéztem, meg is találtam. Ezt a kódot kellett bediktálnom:

30925048425147168382633086672122

Természetesen hibázás nélkül. Mákomra sikerült elsőre, és még a csajszi sem írta el. Utána már csak 5 perc és meg is kaptam a nyomtatót.

Az egész procedúra alig fél órát(!) vett igénybe.

Ja, azt nem tudom, hogy írtam-e, hogy előtte délben felhívtam a honlapon megadott telefonszámot, végighallgattam az összes információs menüpontot, mire tudtam egy kollégával beszélni. Az információkból kiderült, hogy a boltot nem lehet felhívni, mert a személyes kiszolgálást zavarná, így a boltok nem érhetőek el, csak a központ. Ott pedig megtudtam, hogy a fizetés ellenőrzését mindenképpen ki kell várni, ha a bank vissza is igazolta, hogy az online fizetés fasza volt. Meg szóltam, hogy megsürgethetnék, mert ma estig tudom csak átvenni.

Ismét elhatároztam, hogy többet nem vásárolok az eDigitalnál (ahogy eddig minden vásárlás után). :(

Aztán hazamentem és beüzemeltem a gépet. Fasza cucc, bazi gyorsan és sokkal szebben nyomtat, mint a régi 8 éves HP Deskjet 960c. WiFi-n egyből faszán műxik, Win7 azonnal megtalálta és telepítette. Vista-val kicsit macerásabb volt, de ott sem volt vészes.

Összességében nagyon jó választásnak tűnik. :)

Update:

Ja, most ránéztem az előző postra. Az a rész, hogy biztonsági okokból rögzítik a személyes átvevő adatait annyiban merült ki, hogy szólt a pénztáros csaj, hogy írjak már oda valami igazolvány számot. De eszébe nem jutott ellenőrizni, hogy mit írtam, nincs mellé név sem (aláírásom nyilván olvashatatlan).