Pannon kupa 2009 - Magyarország-Hollandia

Ha már tatabányán rendezték a női Pannon kupa nyitónapját, akkor úgy gondoltam, hogy érdemes lenne kinézni. A jegyeket már hét elején megvettük. Tegnap délután aztán korán leléptünk kollégámmal (ő is jött velünk), hogy még időben odaérjünk a Magyarország-Hollandia meccsre. Nagyon jó volt a hangulat, állítólag a nyitóképeken (himnuszok alatt) látszunk mi is, ahogy tartjuk a magyar drukker sálat. ;)

A meccs maga nagyon jó volt, bár voltak pillanatok, amikor azért nem úgy játszott a válogatott, ahogyan kellett volna (pl. amikor 3-1-ről 5-3-ra fordítottak a hollandok az elején). Ennek ellenére nagyon tetszett a játék is és a hangulat is. Ha tehetem, máskor is megnézem a válogatott meccseit. ;)

Comments

Ha tudom, hogy megint benne leszel a TV-ben, akkor felvettem volna. De szigorúan csak a meccs előtti részt , a félidőt, és a meccs utánit. :-)

Épp' ma gondoltam rád, hogy fel kellett volna vetetni veled az ismétlést. :S Szerintem holnap ez is megér majd egy blog bejegyzést, hogy mit küzdöttem vele, hogy VHS felvételből XVid legyen. De már túl vagyok rajta. A magyar himnusz végénél mutattak bennünket: sógorom a kép bal oldalán, kollégám jobbra, középen meg én. És egy magyar szurkolói sálat tartunk magunk elé, alattunk meg magyar zászló van kifeszítve. :) Majd dobok screenshot-ot is. ;)

Most hogy jobban belegondolok nincs Sport Klubom... Pedig szívesen felvettem volna Neked. De talán januárra már át tudok térni a Vidanetről a Digire és akkor lesz Sport Klub is. Azt hiszem a férfi kézi EB-t is vagy a Digi vagy a Sport Klub adja, úgyhogy addigra át kell térnem.