Mindenféle

Mostanában nem írtam, mert autóztam. :)

Szóval csütörtökön átvettem a verdát. Azóta már 650km van benne, szerintem ma elérem a 800-900-at. :)

Mentem a szalonba, egy jóember ott rángatta a kilincset, annyira érdekelte a kocsi. Majdnem pofánvertem.

Aztán beálltak vele a szalonba, hogy ott tudják átadni. Megvolt a papírmunka, megmutatták az autót (persze semmi idegen dolog nem volt benne). Aztán mondták, hogy most már adjam vissza a kulcsot majd ők kiállnak vele, mert szűk a hely. Akkor meg miért kellett beállni?? :/

Na szóval kiálltak, elkezdtem bepakolni. Közben a szervizből egy Mondeoval tolatott ki egy szerelő, szemlátomást útban voltam neki és nem szándékozott megállni. :( Úgyhogy bepattantam, pillantás a kézifékre, lent a kar, indulás. A kapunál lefulladtam. Újraindítás, go. Az első lámpánál néztem, hogy mi ez a piros a műszerfalon? A kézifék. Annyira alacsonyan fog, hogy nem vettem észre, hogy be van húzva. :S Utána kicsit már jobban ment a verda. :)

Közben kiderült, hogy a fényképezőre ez csak egy félmegoldás volt, néhány fotó után újra behal. :( Lehet, hogy szétszedem valamikor és kitisztítom, megolajozom.

Aztán tegnap nekem jött egy vén pöcs. :( Egy Suzukis le akart parkolni az út szélén (index nélkül persze), mögötte Volvos papesz elkezdett visszagurulni. Én duda (sokáig) ő meg nekem gurult. :( Aztán elhajtott. Az irodában néztem, hogy szerencsére egy karcolás sem látszik.

Na hirtelen ennyi.