Mindenféle

Tegnap megbuktam UML-ből. Úgy, hogy előtte elmondta a kérdéseket a tanár. ;)

Szóval odamentem az egyetemre korábban, hogy konzultáljak a diplomamunkámról (téma: "Webes és SMS alapú felhasználói regisztrációs csatornák fejlesztése mikrofizetési rendszerhez"). Az egyik, akivel beszélnem kellett az UML tanár volt. Elmondta, hogy mit vár. Aztán meg megbuktatott, mert nem olyan mélységig fejtettem ki az Activity diagramot (papíron!), ahogy ő elvárta volna. Aztán utána konzultáltunk még kb. este fél hétig (összesen négyen, három konzulens meg én).

Aztán hazamentem, kipróbáltam, hogy hihető-e a Fiesta-ban a még megtehető út kijelzése. Az utsó 15-20 kilométeren már nem mertem 1500 fölé forgatni a motort és 2mm-nél jobban lenyomni a gázpedált. Így a benzinkútnál még 4km-t mutatott és a 45 literes tankba 44-et tudtam beletölteni. Így 7,87-re jött ki az átlag, ami kb. 1,5-2 literrel jobb a Focus-énál.

By the way: a Focusba úgy néz ki, hogy lesz motor, bontott, kb. 100.000 km-rel, 170.000-ért. Talán már holnap lehet érte menni. A motorért, amit utána már csak be kell szerelni. Meg vezérműszíj csere, olajcsere, gyertyacsere, meg ilyenek. :S

Más: Móni hívott délelőtt, hogy Vandát sikerült beküzdenünk ahhoz a tancsi nénihez, akihez szerettük volna. Megérte, hogy átköltöztek abba a körzetbe, ami ahhoz az iskolához tartozik. :D Special thanx to Pity, meg főleg az anyukája számára, hogy segített. ;)

Comments

Ezt a tantárgy nevet beraknám személyes üzenetnek az MSN-hez, szerintem büntet :D

Milyen tantárgynév? Az idézőjeles a diplomamunkám témája, nem tantárgynév... :P

Oké én vagyok a hülye :D akkor azt :)